GOLDEN THAI

GOLDEN THAI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 101 beoordelingen
26 nov 2021 om 20:22 I could only choose 60 mins delivery time but it was actually almost 2 hours!! I wanted to cancel my order, but the telephone was off. When it finally came, the food was cold. This is the second time!!!
25 nov 2021 om 20:55 Bezorgtijd 2,5 uur terwijl 45 minuten werd aangegeven! Drie keer gebeld: elke keer excuses en verder niets.
20 nov 2021 om 18:15 Bezorgen duurde heel erg lang, ruim 1,5 uur. Maar het was het wachten meer dan waard. Het eten was helemaal fantastisch en nog goed warm. Vers, goed bereid, goed op smaak. Heerlijk !!!
20 nov 2021 om 0:10 Very disappointed!! It was delivered quick, but maybe that's why the food wasn't the best in quality. I'd expected more of freshly cooked food but it was like just heated from microwave. Not much vegetables unlike most Thai foods. The rice was hard.
19 nov 2021 om 20:46 Toppertjes! Heel lekker eten, zéér vriendelijk personeel en op tijd bezorgd. Eerst bestelde ik bij Krabi Thai, maar die denkt goud te verkopen met die prijsverhoging. Voortaan bestel ik bij jullie!
16 nov 2021 om 21:23 Heb het eten altijd lekker gevonden, ik ben vaste klant, maar de laatste 2 keer was het echt niet te slikken. Zwarte plekken op de garnaal, hele gerecht smaakt verband. Jammer dat de kwaliteit afneemt bij jullie.. :(
16 nov 2021 om 17:13 Het eten was minder, erg scherp met pepers dat stond niet bij het gerecht vermeld.
16 nov 2021 om 11:10 Bezorgtijd was 90 minuten en helaas was het eten qua smaak laf en slap. Helaas een minder fijne ervaring na heel wat honger
15 nov 2021 om 10:54 Lekker eten en ruim binnen bezorgtijd
13 nov 2021 om 22:17 Bestelling was meer dan een uur te laat, restaurant was ondertussen telefonisch niet bereikbaar. We hadden ondertussen al iets anders geregeld, dus toen de bezorger eenmaal voor de deur stond hebben we de bestelling geweigerd.
13 nov 2021 om 20:41 Meer dan twee uur gewacht!! Onbeschoft
13 nov 2021 om 13:49 loempia’s waren killllleeerrrr Maar jammer dat ze me drinke waren vergeten